Haine, parfumuri și bijuterii, toate în valoare de aproape 50.000 de euro, confiscate de autorități

Foto: Direcția Regională Vamală București
Foto: Direcția Regională Vamală București

Inspectorii Direcției Regionale Vamale București au confiscat o cantitate impresionantă de bunuri, în valoare de zeci de mii de euro. 

2.498 articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, parfumuri și 368 grame bijuterii în valoare totală de aproximativ 47.000 Euro, reținute în vederea confiscării de către inspectorii Direcției Regionale Vamale București.

În data de 28.09.2021, inspectori din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti - Biroul Echipe Mobile au organizat în zona de competență o misiune de supraveghere si control vamal asupra curselor de linie transport persoane care circulă pe ruta Turcia-România, se arată într-un comunicat de presă. 

Astfel, un autocar a fost oprit în trafic și însoțit până la cel mai apropiat birou vamal, unde echipele mobile au inițiat controlul asupra bagajelor călătorilor și a bunurilor transportate.

Ce au descoperit polițiștii

 

Cu această ocazie a fost identificată o cantitate considerabilă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii și parfumuri, deținute de călători în bagajele însotite și cele ale firmei de transport, bunuri cu aspect comercial care nu au fost declarate la intrare pe teritoriul unional și implicit pe teritoriul național, cea mai mare parte din aceste bunuri fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În urma controlului desfășurat au fost reținute 1.125 bucăți articole de îmbracaminte și încălțăminte, 188 bucăți piese auto, 77 buc. diverse alte mărfuri (articole de marochinărie, eșarfe, odorizante cameră), 255 grame bijuterii din metal galben posibil aur și 113 grame bijuterii din metal alb posibil argint nedeclarate la intrarea pe teritoriul unional în valoare totală de 151.000 lei și mărfuri susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală: 721 bucăți diverse articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, 387 bucăți diverse parfumuri acestea fiind purtătoare de mărci precum Nike, Adidas, Armani, Puma, Givenchy, Gucci, L.Vuitton, T. Hilfiger, Balenciaga, Versace, Boss, Polo, Moncler, Tom Ford, Carolina Hererra, Dior, P. Rabanne, Yves Saint Laurent, Creed, Sospiro, Chanel, Bvlgari, Lancome, Lacoste, Amouage, etc. în valoare totala de 85.700 lei, urmând a se sesiza titularii acestor drepturi de proprietate conform prevederilor legale în vigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel