Hagi, suspendat de Comisia de Disciplină după incidentele de la meciul Farul - Sepsi OSK

Hagi şi Grozavu, suspendaţi 2 etape de Comisia de Disciplină, iar clubul Farul Constanţa, sancţionat cu 10.500 de lei.

Antrenorii Gheorghe Hagi şi Leo Grozavu, eliminaţi în partida Farul - Sepsi OSK de luni, au fost suspendaţi de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru 2 etape, în timp ce gruparea constănţeană a fost sancţionată cu penalitate financiară de 10.500 de lei.

"FC Farul Constanţa - ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Eliminări, incidente - Se sancţionează domnul Daniel Stoian (maseur Farul) cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 720 lei; se sancţionează domnul Gheorghe Hagi (antrenor Farul) cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 360 lei; se sancţionează domnul Leo Grozavu (antrenor Sepsi OSK) cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 4.500 lei; se sancţionează clubul FC Farul Constanţa cu penalitate sportivă de 10.500 lei", se arată în soluţia comisiei publicată, miercuri, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Site-ul citat nu precizează articolul din regulament pentru care a fost sancţionat clubul Farul, însă cel mai probabil penalitatea financiară a fost acordată ca urmare a scandărilor xenofobe de la meciul de luni.

Clubul Sepsi OSK a solicitat public Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal să ia măsuri după manifestările xenofobe ale suporterilor constănţeni la meciul din deplasare cu Farul, disputat, luni, în etapa a 4-a a Ligii I.

În timpul partidei Farul Constanţa - Sepsi OSK, scor 1-0, din cadrul etapei a 4-a a Ligii I, suporterii echipei gazdă au scandat de mai multe ori lozinci cu caracter antimaghiar. De asemenea, portarul formaţiei Sepsi OSK, Roland Niczuly, s-a arătat afectat de tratamentul la care a fost supus de fanii constănţeni.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat cu câte 5.000 de lei cluburile FC Argeş şi FC Rapid ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la meciul direct de sâmbătă, din etapa a 4-a a Ligii I, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel