Hagi și Popescu, atacați dur de un fost patron de club

Hagi Popescu
Hagi Popescu

Fostul finanțator al echipei Politehnica Timișoara, Marian Iancu, i-a luat în colimator pe liderii "Generației de aur", Gică Hagi şi Gică Popescu.

Marian Iancu îl acuză pe Gică Popescu de faptul că nu s-a delimitat de Mircea Sandu, în momentul în care și-a anunțat candidatura la șefia Federației Române de Fotbal.

"Mi-aș dori un om ca el, dar să se delimiteze complet. Nu să vină și să ne spună că e mai bine să fie prieten cu Mircea Sandu, pentru că va fi «aceeași Mărie cu altă pălărie». Dacă așa gândește el, mai bine să nu vină la FRF! Să vină altul, cineva care să spună că nu va face ce a făcut Sandu, că nu îi e frică de Sandu", a izbucnit Marian Iancu, potrivit realitatea.net. Vezi și: Gică Popescu și-a anunțat candidatura la șefia FRF. Cine îl susține

Nici Gică Hagi nu a scăpat de criticile fostului conducător din fotbalul românesc:

"În ultimul timp ne-a cam obișnuit cu derapajele în ceea ce privește relația lui cu fotbalul. Nu mi-a dat niciodată de înțeles că fotbalul se poate juca altundeva decât pe teren, recunosc în Hagi un om foarte onest, dar totuși sunt niște semne de întrebare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel