Hagi, neiertător cu Becali: E cea mai mare mizerie

Gheorghe Hagi a făcut bilanțul anului 2017, în care a luat în premieră titlul de campion cu Viitorul, însă a vorbit și despre cel mai urât moment al anului.

"Regele" spune că cel mai urât moment al anului a fost când a văzut că FCSB a contestat la TAS titlul câștigat de Viitorul, încercând să profite de un punct din regulament, scrie GSP.

"Cea mai mare mizerie! La asta nu mă aşteptam în fotbalul românesc. De aceea nu am vorbit şi nici nu vreau să vorbesc. E bine să se şteargă pentru că e o parte urâtă! Tot ce s-a construit în acele trei luni a fost să se şteargă ce am făcut noi bun.

Nu a vrut să se accepte că nişte tineri buni, competenţi pot câştiga. S-au urmărit anumite lucruri. Dar, capul jos, cum m-a învăţat pe mine tata... Capul jos, înduri. Mergi înainte. E urât ce a fost. Lucruri care m-au dezgustat. Sunt sportiv, sunt puternic, dar problema mea nu e cât sufăr eu, ci cum se simt jucătorii. Să le iei bucuria după ce au muncit un an de zile...

Cineva trebuia să tacă... Eu ţin supărarea două zile. Totul trece, iar eu am preferat să tac, să nu vorbesc. Nu am mai vorbit cu el (n.r. Gigi Becali) de atunci. Nu e supărare, prefer să tac", a declarat Gheorghe Hagi la TV Telekom Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel