Hagi îl atacă dur pe Burleanu. Ce l-a supărat pe "Rege"

Gica Hagi gsp.ro
Gica Hagi gsp.ro

Gică Hagi a vorbit joi pentru prima dată despre noul președinte al FRF, Răzvan Burleanu. "Regele" a fost extrem de vehement cu succesorul lui Mircea Sandu, căruia îi solicită să explice o afirmație făcută după câștigarea scrutinului din 5 martie. 

Răzvan Burleanu s-a impus în alegerile de la care Gică Popescu, din a cărui echipă Hagi făcea parte, n-a mai participat, din cauza condamnării din Dosarul Transferurilor.

Imediat după ce a obținut mandatul de președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a spus că e timpul pentru o revoluție și că trebuie schimbat ce a fost în ultimii 24 de ani în fotbalul românesc.

"Revoluția de care se temea Mircea Sandu și pe care o batjocorea se întâmplă chiar acum. Voi fi președintele tuturor, nu numai al celor care mi-au dat votul. Această victorie vi se datorează. De azi, Federația se îndreaptă cu ochii spre Occident. După 24 de ani de sistem închis, cât domnia lui Ceaușescu, în care FRF arată exact ca România de înainte de '89, perioadă după care FRF arată la fel de gri, totul se va schimba. Trebuie ca FRF să o ia de la zero", a declarat noul șef de la FRF.

Hagi: Să traducă declarația

"Cât timp va fi Popescu acolo, și eu voi fi doar la televizor! Domnul Burleanu nu m-a căutat și nici nu are de ce să mă caute. Părintele lui - tatăl lui - e un om rău, dacă își dorește ca Popescu să rămână unde este, iar așchia nu sare departe de trunchi.

(...) Până în 4 martie, am crezut - așa cum spunea Mircea Lucescu - faptul că în România există invidie. De atunci am realizat că nu e invidie, ci e ură. Și domnul președinte Burleanu a spus că acum a început revoluția și că trebuie schimbat ce a fost în ultimii 24 de ani. Ar trebui să traducă această afirmație cu revoluția, pentru că eu fac parte din generația care a reprezentat fotbalul în ultimii 24 de ani, iar cu Mircea Sandu președinte am ajuns pe locul 4 în lume.

Nu știu ce a vrut să zică, poate ar trebui să mai taie din ei", a replicat Gică Hagi, joi, într-o conferință de presă, potrivit sport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel