Hagi: FC Viitorul nu luptă pentru câştigarea titlului. Când am câştigat atunci a fost un miracol

Gică Hagi, după Clinceni - Farul Constanța, scor 2-8: Am făcut ce trebuie!
Gică Hagi, după Clinceni - Farul Constanța, scor 2-8: Am făcut ce trebuie!

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu luptă pentru câştigarea titlului de campioană în acest sezon.

'Noi să fim excluşi din lupta pentru titlu. De ce? Pentru că zic eu. Eu sunt cel mai abilitat să spun că FC Viitorul nu luptă pentru titlu. De luptat, luptă ceilalţi. Când am câştigat titlul atunci a fost un miracol. Iar miracolele nu se întâmplă în fiecare zi. Ce am făcut noi atunci a fost cel mai mare miracol din istorie. Ca o echipă foarte, foarte tânără să aibă atâţia jucători la loturile naţionale şi să devină campioana României cu jucători formaţi în academie... Adică la fel ca Barcelona şi Ajax. Acum toată lumea vrea să facă academii... până acum au dormit. Când au dormit ei, am câştigat eu. Dar mie îmi place rivalitatea, pentru că e singurul lucru care duce la progres. Anul acesta dacă FC Viitorul intră în play-off e o performanţă fantastică. Pentru că avem o echipă tânără, cu mulţi jucători români care joacă un fotbal extraordinar', a afirmat el.

Opt juniori de la Academia Gheorghe Hagi, în stagiul de pregătire din Turcia

'Trei echipe se bat la titlu. Două şi Craiova. Sunt CFR Cluj şi Steaua, iar Craiova poate intra dacă va avea continuitate şi rezultate foarte bune. A făcut un salt enorm, e clubul care acum stă destul de bine pe toate planurile, suporteri, buget, conducere şi stadion... deci au de toate. Dar probabil e nevoie de timp. Însă lucrurile se mişcă bine la Craiova. Craiova e un exemplu bun', a adăugat Hagi. Tehnicianul a luat în stagiul de pregătire din Turcia şi opt juniori de la Academia Gheorghe Hagi, printre aceştia aflându-se şi Nicolas Popescu, fiul lui Gheorghe Popescu. 'Am luat în pregătire opt juniori pe care vreau să îi văd. Unul e Nico (n.r. - Nicolas Popescu), e tânăr, din 2003, dar l-am luat să vadă cât de greu e fotbalul şi cât de mult are de muncit. Ca să îşi facă el şi o idee despre performanţă. Mai departe nu ştiu când va apărea şi el', a explicat antrenorul.

Întrebat dacă prietenul şi cumnatul său Gheorghe Popescu se va ocupa de clubul FC Viitorul în cazul în care el va pleca să antreneze o echipă din străinătate, Hagi a răspuns: 'Nu ştiu, mie nu îmi place să spun dacă. Dar într-o bună zi o să lucrez împreună cu Gică Popescu. Şi va fi la FC Viitorul. El conducător, iar eu pe partea tehnică. Poate nu o să fie mulţumit de mine şi mă trece antrenor secund sau la copii şi juniori. Dar noi, ca şi club, trebuie mai întâi să ajungem la nivelul lui Gică Popescu, mă refer ca şi conducător. Pentru că noi nu suntem acum la nivelul lui. El nu poate să vină pe ochi frumoşi la mine, eu trebuie să fiu competitiv. Competitiv mă refer la bani, la buget. Totul pleacă de la buget'.

Echipa de fotbal FC Viitorul se află în această perioadă în Turcia, la Belek, acolo unde efectuează un stagiu de pregătire până în 25 ianuarie. 

vezi și: 

PARCHETUL GENERAL, DECIZIE ÎN PRIVINŢA LUI ONEA ŞI NEGULESCU

RECURS COMPENSATORIU. PROTESTATARI, IMAGINE ȘOCANTĂ LA MINISTERUL JUSTIȚIEI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel