Hagi, date privind transferul lui Ianis. Destinație neașteptată

Transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul în afara ţării rămâne un subiect intens discutat, iar tatăl său aşteaptă momentul oportun pentru a-i pune la cale viitorul fiului său.

 Vineri, presa din Belgia a susţinut că patronul Viitorului a dus negocieri cu Stanard Liege pentru transferul lui Ianis, aspect infirmat de "Rege".

Gică Hagi a fost invitat la meci de preşedintele lui Standard Liege, Bruno Venanzi, iar jurnaliştii de la voetbalniews.be au găsit două explicaţii. Prima are legătură cu Răzvan Marin, care e fostul fotbalist al Viitorului, în timp ce cea de-a doua ar putea avea legătură cu un posibil transfer al lui Ianis Hagi în Belgia, informează Prosport.

"Din când în când mă mai duc să-mi clătesc ochii, trebuie să mai văd meciurile europene, îmi lipsesc. Eu am venit de la acel nivel şi mereu ochiul, lupa, rămân. În primul rând am vrut să văd un meci european şi în al doilea rând m-am dus să-l văd pe Răzvan (n.r. – Răzvan Marin, fotbalistul lui Standard Liege), să văd cum mai arată, pentru că nu l-am mai văzut pe teren de mult. La echipa de club nu l-am văzut niciodată. M-am bucurat pentru el, pentru că a şi jucat. Am văzut un jucător mare, român mare, unde e respectat de tot ce înseamnă un club de tradiţie în Europa, care e matur, mai rapid, mai inteligent. A arătat că are clasă. L-am felicitat. Mi-am petrecut o zi jumătate mai departe.

Celelalte lucruri sunt speculaţii, nu există absolut nimic. Nu s-a tratat nimic", a precizat Gheorghe Hagi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel