Hagi critică un jucător pentru declarațiile de după returul cu Grecia

Gica Hagi gsp.ro
Gica Hagi gsp.ro

Gică Hagi l-a criticat pe Gabi Torje pentru declaraţiile făcute după returul cu Grecia, încheiat cu scorul de 1-1. „Regele” a explicat în ce constă superioritatea „generaţiei de aur” faţă de actuala echipă a „tricolorilor”, care a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2014.

[caption id="attachment_391851" align="alignleft" width="307"] foto: gsp.ro[/caption]

„Nu e adevărat ce a spus Torje, că n-am câştigat nimic, dar am fost prezenţi la turnee finale europene şi mondiale. Sunt puţin supărat pe el. A vrut să fie ironic, dar nu i-a ieşit. Noi, totuşi, am şi câştigat ceva. Am ajuns unde am ajuns în America, apoi am câştigat campionate, cupe şi trofee internaţionale cu echipele de club, aşa că trebuia să se gândească înainte de a spune ceva.

Noi am fost şi valoroşi, dar şi motivaţi. Am avut un mediu bun, am făcut performanţe. Trebuia să fie mai atent la ce a vorbit”, a spus Gică Hagi, citat de gsp.ro.

Ce a spus Torje după meciul cu Grecia:

„La fiecare meci la care pierdem se strigă <<demisia>>. Probabil că am fost obişnuiţi şi am crescut cu o generaţie care a câştigat numai campionate mondiale şi europene - cum e Spania - şi de aceea se strigă <<demisia>> la fiecare meci pierdut!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel