Hagi, comunicat oficial despre oferta FRF de a prelua postul de selecţioner

Captură video
Captură video

Gheorghe Hagi a transmis un comunicat oficial pentru a pune capăt speculaţiilor pe seama ofertei făcute de către Răzvan Burleanu.

"În urma numeroaselor speculații, interpretărilor apărute în mass-media cu privire la postul de selecționer, doresc să transmit următoarele: 

- Am primit o ofertă din partea președintelui Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer al Naționalei României, dar, chiar dacă mi-am dorit, acest lucru nu este posibil atâta timp cât sunt acționar majoritar la un club din Liga 1, nu așa cum s-a speculat că am refuzat !

Doresc succes echipei României și noului selecționer în atingerea obiectivelor !

Cu prietenie, Gheorghe Hagi!", a transmis, marţi, Hagi.

***

Fost selecţioner, Hagi anunţase anterior primirii ofertei din partea FRF că momentan este interesat doar de proiectul început la Farul Constanţa. Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a anunţat, la 14 noiembrie, într-o conferinţă de presă, că nu va mai continua la conducerea primei reprezentative după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.

Antrenorul Mirel Rădoi (40 de ani) a preluat funcţia de selecţioner al primei reprezentative a României la 26 noiembrie 2019, post rămas vacant după plecarea lui Cosmin Contra. Contractul său a expirat o dată cu încheierea preliminariilor CM 2022. Echipa naţională de fotbal a României a învins reprezentativa Liechtensteinului cu scorul de 2-0 (1-0), la Vaduz, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, însă a ratat calificarea la barajul pentru turneul final din Qatar.

În clasamentul final, Germania a ocupat primul loc, cu 27 puncte, urmată de Macedonia de Nord, 18 puncte, România, 17 puncte, Armenia, 12 puncte, Islanda, 9 puncte, Liechtenstein, 1 punct. Câştigătoarele grupelor preliminare se califică direct la turneul final din Qatar. Formaţiile clasate pe locurile secunde şi cele mai bune două echipe necalificate din Liga Naţiunilor 2020-2021 vor juca baraje în urma cărora alte trei formaţii vor obţine biletele pentru CM 2022.

România nu s-a mai calificat la o Cupă Mondială din 1998.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel