Hackerii au furat 590 de milioane de dolari prin Ronin Bridge, într-unul dintre cele mai mari atacuri din industria cripto

Hackerii au furat 590 de milioane de dolari prin Ronin Bridge, într-unul dintre cele mai mari atacuri din industria cripto / Foto: Pixabay, de Sergei Tokmakov Terms.Law
Hackerii au furat 590 de milioane de dolari prin Ronin Bridge, într-unul dintre cele mai mari atacuri din industria cripto / Foto: Pixabay, de Sergei Tokmakov Terms.Law

Hackerii au furat 590 de milioane de dolari în criptomonede.

Într-unul dintre cele mai mari atacuri din industria cripto, Ronin Bridge, care conectează diferite blockchain-uri a dezvăluit că hackerii au furat aproximativ 590 de milioane de dolari, scrie The Washington Post.

Au fost atacate computerele cunoscute sub numele de noduri operate de producătorul Axie Infinity Sky Mavis și Axie DAO care susțin platforma – software care le permite oamenilor să convertească cu ușurință criptomonedele în altele care pot fi folosite în rețeaua Ronin. Hackerii au jefuit platforma de 173.600 Ether și 25,5 milioane USDC, a spus Ronin. Furtul a avut loc pe 23 martie, dar a fost descoperit abia marți.

Ronin Bridge a anunțat că este în legătură cu principalele platforme de schimburi de criptomonede și cu urmăritorul blockchain Chainalysis pentru a monitoriza mutarea fondurilor furate și a spus că lucrează cu forțele de ordine.

Încrederea consumatorilor din SUA, afectată de războiul din Ucraina

Încrederea consumatorilor din SUA a revenit în martie și rămâne ridicată, deși perspectivele pe termen scurt ale consumatorilor nu sunt la fel de optimiste.

Conference Board, un grup de cercetare în afaceri, a declarat marți că indicele său de încredere a consumatorilor – care ia în considerare evaluarea consumatorilor asupra condițiilor actuale și perspectivele lor pentru viitor – a crescut la 107,2 în martie, de la 105,7 în februarie.

Indicele situației actuale al consiliului de administrație, care măsoară evaluarea consumatorilor cu privire la condițiile actuale de afaceri și de muncă, a crescut, de asemenea, în această lună, de la 143 în februarie, la 153.

Cu toate acestea, indicele așteptărilor, bazat pe perspectivele de șase luni ale consumatorilor pentru venituri, afaceri și condițiile pieței muncii, a scăzut la 76,6 de la 80,8 în februarie. Respondenții au citat prețuri mai mari — în special prețurile la gaze — și războiul din Ucraina.

Proporția persoanelor care intenționează să achiziționeze case, automobile și electrocasnice în următoarele șase luni, toate au scăzut pe măsură ce ratele dobânzilor au crescut, se arată în raport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel