EXCLUSIV  H.D. Hartmann i-a făcut profilul lui Karl Nehammer, cancelarul Austriei / video

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Analistul H.D. Hartmann i-a făcut profilul lui Karl Nehammer, cancelarul Austriei.

„Karl Nehammer este un politician populist, provenit din rândurile clasei muncitoare. El este, de fapt, stânga aceea care are o problemă naționalistă. El este un naționalist de stânga”, a zis H.D. Hartmann.

Până să ne refuze accesul în Schengen, românii se duceau să-și facă vacanțele în Austria. Acum, numărul acestora a scăzut, iar mulți români au boicotat, într-un fel sau altul, Austria. H.D. Hartmann spune că s-a văzut impactul ținând cont că erau mulți „români care muncesc acolo, care merg acolo să se trateze, care își fac Crăciunul la Viena”.

„Cred că austriecii nu s-au așteptat la o asemenea reacție din partea românilor. Reacția moderată și profesionistă a politicienilor români nu a reușit să ascundă nemulțumirea profundă a poporului român, nemulțumire care s-a simțit în Europa. Această reacție a fost foarte profesionist organizată. Să nu uităm că avem sute de mii de români în Austria. Sunt români care muncesc acolo, sunt români care merg acolo să se trateze, sunt români care își fac Crăciunul la Viena. Impactul s-a văzut și s-a simțit”, a mai spus analistul la DC News și DC News TV.

„În relația România - Austria este zgomot și este zgomot serios și nu se va opri rapid. Atunci când este zgomot este o problemă”, a adăugat H.D. Hartmann.

Vedeți mai multe în emisiunea în care a fost invitat H.D. Hartmann:

VEZI ȘI: Discursul lui Nehammer după alegerile din Austria inferioară spune multe despre austrieci - https://www.dcnews.ro/discursul-lui-nehammer-dupa-alegerile-din-austria-inferioara-spune-multe-despre-austrieci_903649.html

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, după alegerile din Austria: Nehammer are o mare problemă! Trebuie reîncepute negocierile pentru Schengen - https://www.dcnews.ro/rares-bogdan-dupa-alegerile-din-austria-nehammer-are-o-mare-problema-trebuie-reincepute-negocierile-pentru-schengen_903749.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel