Guvernul României caută măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri, după criza generată de COVID-19

Virgil Popescu  - Ludovic Orban
Virgil Popescu - Ludovic Orban

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, se documentează pentru a propune în scurt timp măsuri pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook.

"Făcând treabă! Mă documentez pentru a propune în cel mai scurt timp măsuri pe care să le adoptăm pentru a veni în sprijinul antreprenorilor şi al tuturor celor care contribuie la bunul mers al Economiei, care în aceste zile trec prin momente grele, de incertitudine, pentru că epidemia cu COVID - 19 - Coronavirus ne pune la încercare pe toţi, ne testează capacitatea de a fi uniţi!", a scris ministrul Economiei, sâmbătă, pe reţeaua de socializare.

El a susţinut că nu este infectat cu coronavirus, însă, din respect pentru procedură, se află acasă.

"Rezultatul testului este NEGATIV! Fac această precizare pentru că, din păcate, există dezinformări şi nu vreau să existe motive de panică pentru colaboratori şi angajaţi. Dar respect procedura, sunt la domiciliu!", a precizat Popescu, citat de Agerpres.

Ministrul a făcut un apel la calm: "De asta va transmit: Nu abandonăm! Gestionăm, analizăm şi găsim soluţii! Aveţi grijă de voi! Nu vă panicaţi! Respectaţi regulile de prevenţie! Împreună vom merge mai departe!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel