Guvernul Orban, învestit. Victor Ponta: Acest Guvern nu este suficient de performant

Mai mulți parlamentari din Pro România au votat astăzi învestirea Guvernului Orban. 

Deși mai mulți parlamentari ai Pro România au votat învestirea Guvernului Orban, Victor Ponta este de părere că noul Guvern nu este suficient de performant. 

”Eu zic că eu și colegii mei din Pro România, cei care au rămas în Pro România, nu cei care au plecat azi, am considerat că acest Guvern nu este suficient de performant, de competent, să rezolve problemele țării. Dar avem din această seară un Guvern. Eu mi-aș dori pentru toată România ca ei să-mi dovedească că am greșit noi, că de fapt sunt foarte competenți, sunt foarte buni, pot să rezolve problemele și să guverneze. Pentru că altfel, astă seară, mâine poate se schimbă lucrurile, arată totul ca în decembrie 2009. Și atunci s-a pus un Guvern cu forța, a venit o criză și lucrurile au mers foarte prost pentru români. (...)

Victor Ponta, ”trădat” de colegii de partid

În ceea ce privește parlamentarii care au susținut noul Guvern, Victor Ponta a lăsat să se înțeleagă că aceștia și-au dat demisia din partid.

Avem probleme, sigur că avem probleme în Pro România. Mie mi s-a mai întâmplat ca oameni apropiați, pe care i-am sprijinit și pe care i-am respectat, să aibă alte alegeri. Îmi pare rău că au plecat din Pro România, dar noi mergem mai departe. Noi nu suntem cu excluderile că nu suntem la alte partide. Pur și simplu m-au informat, cred că ar fi fost mai corect să ne informeze pe toți când s-au hotărât, dar am aflat astăzi și e normal că nu putem rămâne în aceeași echipă. Nu știu unde merg, asta vă vor spune ei”, a precizat Victor Ponta la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel