Guvernul iși va asuma răspunderea dacă în 10 zile nu trec Legile educației și salarizării unitare

flutur
flutur

Emil Boc și liderii grupurilor parlamentare au fost mandatați de Biroul Permanent Național al PDL să grăbescă adoptarea în Parlament a legilor educației și salarizării unitare, iar dacă în zece zile aceaste nu vor fi finalizate, GUvernul își va asuma răspunderea.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a făcut această precizare arătând că BPN a acordat tot sprijinul Guvernului pentru această procedură.

"Avem probleme şi întârzieri la Legea educaţiei, BPN i-a mandat pe primul-ministru şi pe liderii grupului să grăbească procedurile parlamentare pentru Legea educaţiei şi Legea salarizării unitare. Dacă nu se va rezolva în zece zile, Guvernul îşi va pregăti asumarea răspunderii pentru Legea educaţiei şi Legea salarizării. BPN a acordat tot sprijinul Guvernului pentru această procedură, suntem deja în întârzieri", a spus Flutur.

El a arătat că există şi sprijinul coaliţiei pentru asumarea răspunderii Guvernului.

"S-a discutat prea mult pe Legea educaţiei şi sectorul de învăţământ aşteaptă coerenţă în acest domeniu (...) Din câte ştiu eu, dacă e cazul, se va asuma răspunderea pe varianta Camerei Deputaţilor la Legea educaţiei", a mai spus Flutur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel