Guvernul întârzie prezentarea bugetului pentru 2021? Dan Tudorache: Au ceva de ascuns în fața electoratului

Foto: gov.ro
Foto: gov.ro

Daniel Tudorache a declarat că este posibil că Guvernul evită să prezinte proiectul legii bugetului de stat pe anul viitor pentru a ascunde anumite lucruri în fața electoratului, așteptat la vot în 6 decembrie.

 

"Așa se vede. Înseamnă că au ceva de ascuns sau este o anumită problemă de a prezenta electoratului până în data de 6 decembrie ce va conține acel buget. Înseamnă că sunt lucruri care nu trebuiesc aflate de cei care pe data de 6 decembrie ar trebui să se prezinte la vot pentru că dacă nu aveau nimic de ascuns veneau îl prezentau și ziceau că asta este viziunea lor, proastă cum e, asta e.

Din ce se aude, vă dați seama că sunt speculații, se va dori creșterea TVA-ului, știu clar că taxele care au venit pentru primării au fost mai puțini decât anul trecut pentru că firmele nu au funcționat, deci clar este o perioadă de austeritate. Dacă în continuare vin tot mai puțini bani către stat, mă refer la taxe, cea mai simplă metodă este să mărești TVA-ul. Nu știu dacă vor acest lucru, dar vrem să știm care este viziunea lor vizavi de bugetul pentru 2021.", a declarat Daniel Tudorache în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel