Guvernul Grindeanu. Prim ministrul Landului Saxonia: Felicitări

Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă organizată la Sibiu, că România ar fi pierdut în imagine la nivel internaţional, dacă premierul Grindeanu ar fi demisionat. 

"Dacă premierul României s-ar fi retras ieri, atunci România ar fi pierdut în imagine, la nivel internaţional. Aveţi o Constituţie, aveţi legi care precizează modul în care este ales sau demis un prim-ministru, iar acestea nu prevăd ca un şef de partid să poată să ia această decizie. Prim-ministrul a ţinut cont de lege în acest caz şi important este pentru imaginea României că legea guvernează în ţară", a precizat Stanislaw Tillich. 

Întrebat dacă situaţia politică actuală din România afectează interesul investitorilor nemţi pentru ţara noastră, el a spus: "Cred că da". 

Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, l-a felicitat pe premierul Sorin Grindeanu pentru decizia anunţată miercuri seară de a nu demisiona din funcţie. 

Felicitări pentru decizia de aseară (de a nu demisiona din funcţia de prim-ministru al României - n.r.)", i-a transmis premierul Landului Saxonia lui Sorin Grindeanu în debutul întrevederii oficiale pe care aceştia au avut-o la Palatul Victoria, potrivit unei înregistrări video care a fost postată, joi, pe site-ul Guvernului. 

Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, se află vineri într-o vizită la Sibiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel