EXCLUSIV  Guvernul Dăncilă: Nicolae Hurduc, propus ministru. Primele declarații la DC News

Nicolae Hurduc, unul dintre renumiții profesori universitari din Iași, propus pentru preluarea Ministerului Cercetării, a vorbit pentru DC News pe margina subiectului nominalizării sale. 

Nicolae Hurduc a fost propunerea prim-ministrului Viorica Dăncilă pentru Ministerul Cercetării și Inovării. Renumitul profesor a declarat pentru DC News că preferă să nu vorbească deocamdată despre proiectele sale până când procedura de nominalizare nu se va finaliza.

"Am să vă rog, până când se finalizează procedura de nominalizare, să îmi dați voie să nu fac declarații, comentarii, pentru că poate să nu se finalizeze. Este o propunere deocamdată. Ați văzut că domnul președinte a fost operat și probabil s-ar putea să întârzie emiterea decretului prezidențial și, după ce o să se finalizeze, voi sta de vorbă cu cea mai mare plăcere cu toată presa. Eu comunic, nu sunt o persoană care nu comunică", a declarat Nicoale Hurduc pentru DC News.

Nu îl descurajează criticile

Întrebat dacă îl descurajează criticie, profesorul a declarat că abordează lucrurile într-o altă manieră.

"Nu mă descurajează și tocmai din cauza asta mă abțin pentru că, în principiu, eu vreau, în relația cu presa, să nu abordăm subiecte din astea de ce s-a scris pe Facebook, ce a postat nu știu cine și ce răspuns s-a dat. Astea sunt lucruri neesențiale și nu se discută. Eu am să abordez lucrurile într-o altă manieră care sunt legate de ceea ce fac, de ceea ce am făcut și voi face. Din cauza asta nu vreau să vorbesc până când nu se finalizează procedura, pentru că încep iarăși interpretări. Eu vreau să fiu constructiv, nu distructiv", a mai spus profesorul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel