EXCLUSIV  Guvernul Dăncilă a căzut. Ramona Ioana Bruynseels: Oamenii au trecut prin 30 de ani de dezamăgiri

Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul la alegerile prezidenţiale al Partidului Puterii Umaniste, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit şi despre evenimentul politic al momentului, moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă.

"A fost o surpriză şi pentru mine. Nu m-am aşteptat ieri ca, până la urmă, moţiunea să treacă iar Guvernul să fie nevoit să plece. Este un exerciţiu democratic exercitat în Parlament, este un semnal dat întregii clase politice, nu doar PSD-ului, pentru că românii sunt supăraţi pe clasa politică. Oamenii, în general, sunt nemulţumiţi, au trecut prin 30 de ani de dezamăgiri repetate, de promisiuni neîmplinite, de populisme, iar acum au devenit neiertători. Nu mai sunt toleranţi cu clasa politică şi nu mai acceptă acelaşi comportament. Asta se transferă celor care îi reprezintă în Parlament pentru că, dacă cei din opoziţie nu făcea acest lucru, ar fi fost la rândul lor sancţionaţi de electorat.

Sper ca după victoria de ieri, care e o victorie pentru opoziţie dar nu ştiu dacă e şi o victorie pentru România – pentru că suntem într-o perioadă foarte importantă a anului când ar trebui să ne concentrăm pe buget. Multe state europene deja au transmis bugetele către Bruxelles iar noi suntem în plop din nou, din acest punct de vedere, iar asta se răsfrânge din multe de vedere, asupra activităţii întregului sistem, întregului aparat administrativ.

Pe de altă parte e o altă confirmare a instabilităţii de care ne acuză investitorii şi partenerii străini. (...) Nu sunt bucuroasă că s-a întâmplat acest lucru. Niciun român nu ar trebui să fie bucuros, pentru că orice semn de instabilitate ne afectează", a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel