EXCLUSIV  Guvernul Cioloș, zguduit. Ministru: RUȘINE națională. Joc penibil

Numirea controversată a Corinei Șuteu în funcția de ministru al Culturii, în plin scandal la Opera Națională, a făcut valori în presă.

Bogdan Stanoevici, ministru în Guvernul Ponta, contactat de DC News, a spus cât timp îi dă Corinei Șuteu în funcția ocupată până acum câteva zile de Vlad Alexandrescu.

(w670)

"Timpul Corinei Şuteu, această ruşine naţională, va depinde probabil de viteza cu care onor parlamentarii noștri vor depune cel puţin o moţiune simplă împotriva sa... ori în cazul în care opţiunile « artistice » ale tovarăşei Şuteu, prin care alege tablouri ce fac apologia nazismului, a prostituţiei şi a vulgarităţii, vor ajunge în mâna jurnaliştilor străini, de la Cannes de exemplu. Acest lucru, ar putea provoca o reacţie violentă din partea presei străine împotriva sa, dar din păcate reacţia s-ar întoarce împotriva României pe care Corina Şuteu o reprezintă, ca ministru al Culturii", a spus Bogdan Stanoevici în exclusivitate pentru DC News.

Întrebat pe cine ar fi văzut ministru al Culturii după plecarea lui Vlad Alexandrescu, Bogdan Stanoevici ne-a spus: "După plecarea catastrofei Alexandrescu, printre persoanele ce puteau ocupa acest post vă dau două nume nu numai de profesionişti ai culturii şi cunoscători ai administraţiei şi managementului cultural, ci şi de apărători ai spiritului şi culturii româneşti: Ernest Oberländer-Târnoveanu și Simona Tănăsescu".

Jocul de-a demisia pe Facebook

Bogdan Stanoevici a comentat și jocul lui Vlad Alexandrescu de-a demisia pe Facebook.

(w670)

"Jocul lui Alexandrescu de-a demisia a fost penibil. O demisie, în condiţiile acestea, se dă sau se cere. Nu poţi să-ţi negociezi demisia atunci când ai făcut numai gafe şi greşeli ca ministru, spunând că vei demisiona numai dacă va fi numită în locul tău Corina Şuteu. Dar a avut cu cine să o facă. S-a adresat unui prim-ministru care încearcă, în mod la fel de penibil, să pară demn şi sigur pe el declarând că nimeni nu-i spune pe cine să numească în funcţia de ministru, pentru că apoi să facă exact ce i s-a cerut de către demisionar", a mai zis ministrul Stanoevici pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel