Guvernul Cioloș, făcut praf: Culmea IRONIEI. Ce a făcut până acum?

Mihai Fifor critică dezinteresul premierului Dacian Cioloș. 

"Este inadmisibil ca acum, cu 4 luni inainte sa plece acasa, Guvernul de tehnocrati sa isi aminteasca de vestitul Master Plan pentru Transporturi. Degeaba atrage atentia premierul Dacian Cioloş noului ministru al Transporturilor, Sorin Buşe, să vină cât mai repede, în Guvern, cu Master Planul pentru Transporturi şi cu variantele pentru reforma Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Intrebarea care se ridica acum ar fi una extrem de simpla. De ce, in atatea luni, de la prezentarea prioritatilor de guvernare si pana acum, nu s-a facut nimic in acest domeniu vital pentru Romania?" declară Mihai Fifor.

"Vestita critică nu mai stă în picioare"

Social democratul atrage atenția că: "vestita critica, prin care, vinovat pentru toate era Guvernul condus de Victor Ponta, nu mai sta in picioare. Premierul Dacian Ciolos l-a schimbat deja, de la Transporturi pe Dan Costescu, inlocuindu-l cu Sorin Buse, dar acest lucru nu a garantat si ca infrastructura romaneasca va fi imbunatatita".

Mihai Fifor adaugă că: "luni la rand, oficialii de la Transporturi au adus garantii ca vor incepe sa puna in aplicare strategia, in domeniu, asumata de PSD. Totul pentru ca Master Planul sa ajunga, mai apoi, si pe masa Parlamentului, pentru adoptare… dar pana acum, nimeni nu a facut nimic. Nici faptul ca reprezentantii de la Ministerul Transporturilor au fost convocati la comisiile de specialitate din Senat si Camera Deputatilor nu a avut sansa, sa-i convinga pe acestia sa puna lucrurile in miscare".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel