Guvernul Cioloș, atacat din toate părțile. "Experiment nereușit"

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat luni că Executivul Cioloş a eşuat în toate planurile, iar cifrele prezentate de premier în plenul Parlamentului sunt 'o perdea de fum' cu scopul de a manipula opinia publică, potrivit Agerpres.

'Şedinţa noastră comună de astăzi marchează eşecul total al singurei acţiuni politice puse în operă de preşedintele Iohannis de la instalarea sa în funcţie - acţiunea cunoscută drept 'Guvernul meu', care face parte, după cum bine ştiţi, din programul 'România lucrului bine făcut' cu care au fost păcăliţi românii în anul 2014. Eşecul acţiunii prezidenţiale poate fi cuantificat, o spun cu regret, ca fiind la puterea a doua. În primul rând, a distrus o guvernare bună, bazată pe PSD şi ALDE, sub conducerea domnului Victor Ponta, guvernare care îmbunătăţise substanţial condiţiile de viaţă, modul în care funcţionează mediul economic, iar, în al doilea rând, a înlocuit-o cu o echipă alcătuită aproape fără noimă, (...) lipsită de competenţe, ceea ce a dus la un regres resimţit de toţi românii', a afirmat Tăriceanu, în plenul reunit al Parlamentului.

Președintele Senatului și-a continuat atacul la adresa Guvernului tehnocrat.

"Guvernul tehnocrat a fost un experiment nereuşit, la care românii au fost supuşi fără voia lor. (...) Domnule Cioloş, Guvernul dumneavoastră a eşuat în toate planurile - în plan economic, în planul respectării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, în plan social. Sunteţi, din păcate, o dezamăgire pentru români. V-am ascultat cu atenţie discursul ţinut astăzi şi mi s-a părut mai degrabă o perdea de fum, o perdea creată de cifre, de cifre abstracte, care, de fapt, ascund realitatea', a declarat Călin Popescu-Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel