Guvernul a depus jurământul! Orban către Iohannis: Suntem după o minune. Aveți un partener în Guvernul României

Alexandru Ichim / 04 noi 2019 / 19:40 Salveaza PDF Comentarii
FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV

Ludovic Orban i-a transmis președintelui Klaus Iohannis, după depunerea jurământului la Palatul Victoria, că are de ”astăzi un partener în Guvernul României”. 

”Domnule președinte, de astăzi aveți un partener în Guvernul României. Un partener de încredere și gata să se alăture eforturilor dumneavoastră. Pentru punerea în practică a viziunii de dezvoltare a României, pentru realizarea programelor și proiectelor care pot să aducă România într-o situație de revenire pe drumul drept și care pot cu adevărat să permită fiecărui român să reușească în viață în țara lui.

Suntem după, aș categorisi-o ca aproape o minune. Șapte formațiuni politice și grupuri parlamentare, cu un număr redus de parlamentari fiecare, au reușit în primul rând să se unească și să pună punct unei guvernări care a făcut cu adevărat rău României și care a revoltat marea majoritate a și a produs niște efecte din păcate, nu numai pe termen scurt, ci și pe termen lung, care vor fi foarte greu de corectat.

A doua minune este învestirea acestui Guvern. Și chiar o minune. Gândiți-vă că în Parlamentul României, PNL, care este partidul care și-a asumat răspunderea guvernării deține cam 20% și cu toate astea astăzi am obținut votul de învestitură”, a spus Ludovic Orban în cadrul unei declarații făcute după depunerea jurământului la Palatul Victoria. 

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25