Guvern PSD. Turcan (PNL), apel pentru ieșirea românilor în stradă. Chirieac: E o nebunie!

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre apelul lansat de Raluca Turcan pentru schimbarea Guvernului PSD.

Pe o rețea de socializare, Raluca Turcan a solicitat românilor să se mobilizeze pentru a schimba guvernarea în România. 

„Obligația pentru România Centenarului: să scăpăm țara de experimentul periculos numit Liviu Dragnea!

Am făcut astăzi, de la Sibiu , un apel către toate forțele politice responsabile din România: să scăpăm țara de acest experiment periculos numit, Liviu Dragnea.

Dacă vrem ca țara să supraviețuiască, atunci trebuie să dăm jos acest clan de incompetență, patronat de Liviu Dragnea”, și-a început mesajul Raluca Turcan.

„Dacă o dădeați pe distinsa doamnă președinte Turcan vorbind și făcând astfel de chemări, vă asigur că după ce vorbește doamna Turcan, mai crește PSD un procent. Norocul mare e că se descurcă ei să-l piardă într-o săptămână”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

Apelul Ralucăi Turcan, o ”nebunie”

„E o nebunie! Este o nebunie că apelul îl face doamna Turcan. Mai bine îl făcea domnul Orban, măcar la domnul Orban râzi, la doamna Turcan te enervezi. Câtă vreme PNL nu are lider, în acest moment orice ați spune PNL nu are lider, ultimul a fost Crin Antonescu, opoziția din România va fi în această situație. E o chestiune logică. Și eu am ajuns pe coate și pe genunchi la emisiune. Văd că lumea are trăiri să iasă în stradă. Dacă până și Raluca Turcan cheamă la un miting pentru traficul dezastruos din București, are un sens.

A chema la un miting împotriva Guvernului este o chestiune perfect democratică. În politică, în democrație, se merge pe oportunități politice. Este perfect în regulă ceea ce face PNL. Problema este, cu toată dragostea pentru doamna Turcan, o femeie fermecătoare fără doar și poate, dacă dânsa vine și face un astfel de apel, nu mobilizează nici jandarmii care trebuie să aibă grijă de miting. Dacă erau alți lideri în PNL, cu putere, cu forță, cu autoritate, atunci sigur că puteau să mobilizeze. Faptul că PNL vrea să facă un miting împotriva PSD, foarte bine”, a mai precizat Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel