EXCLUSIV  Guvern Orban, rate credite. Daniel Zamfir, AVERTISMENT care dă fiori: Fără doar și poate așa va fi!

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Senatorul Daniel Zamfir a explicat de ce ministrul propus pentru Finanțe, Florin Cîțu, dorește eliminarea taxei pe activele bancare.

DC News: Cu privire la OUG 114, domnul Florin Cîțu a subliniat, la audieri, că dorește eliminarea taxei pe activele bancare. Care este opinia dumneavoastră cu privire la acest fapt? Ce se ascunde în spatele unei asemenea măsuri pe care o va implementa  dacă va fi învestit ministru al Finanțelor?

'Îmi este limpede, și nu de ieri sau astăzi, că domnul Cîțu este exponentul sistemului bancar. Dintotdeauna a apărat sistemul bancar în detrimentul cetățenilor. Acest lucru îl făcea de când era trezorier șef la bancă. A fost unul dintre capii umflării ROBOR, care aducea băncilor profituri suplimentare din care primea bonusuri în Channel Islands. Intenția vădită a acestui nou Guvern Orban este în defavoarea oamenilor care se împrumută de la bănci.

Spun cu toată convingerea că prin politicile pe care dânșii le vor implementa se va descuraja finanțarea economiei reale de către bănci, iar creditele, fără doar și poate, se vor scumpi în medie cu 10-15%! Se vor înmulți abuzurile împotriva oamenilor de rând. Nu am niciun dubiu. Poziția sa de parlamentar a fost clar împotriva cetățenilor și a proiectelor de legi anti-cămătărie pe care le-am inițiat.' a spus senatorul Daniel Zamfir pentru DC News.

 Vezi și RETRAGERE Florin Cîțu după avizul negativ. Daniel Zamfir: Fără precedent după 30 ani de democrație!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel