GUVERN ORBAN. Alina Gorghiu conduce ședința de plen reunit. Mesaj de ultimă oră

Alina Gorghiu FOTO AGERPRES
Alina Gorghiu FOTO AGERPRES

Alina Gorghiu va conduce ședința plenului reunit al celor două camere ale Legislativului pentru învestirea Guvernului Orban.

Alin Gorghiu va conduce, luni, ședința plenului reunit al celor două camere ale Legislativului pentru învestirea Guvernului Orban, în condițiile în care președinții Senatului și Camerei Deputaților, Teodor Meleșcanu și Marcel Ciolacu, vor absenta.

„E fără precedent în ultimii 30 de ani ca de la ședința de învestire a unui guvern să lipsească deliberat, sfidând obligațiile de serviciu și pe cele constituționale, președintele Senatului și președintele Camerei Deputaților. Astăzi voi conduce eu ședința de plen reunit! Sper să port noroc cabinetului Orban și să dăm încrederea Guvernului de astăzi!”, a scris, luni, Alina Gorghiu pe contul de Facebook.

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat că va merge în continuare cu formula de Guvern pe care a anunțat-o, deși trei dintre miniștri propuși au primit aviz negativ la audierile din comisii. 

Precizăm că parlamentarii se întrunesc, luni, de la ora 14:00, în ședință comună de plen, pentru a vota învestirea Guvernului Orban. Pentru a putea fi învestit, sunt necesare cel puțin 233 de voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel