GUVERN DĂNCILĂ, VOT. Kelemen, după întâlnirea cu Orban: Ușa e DESCHISĂ!

Președintele UDMR a făcut primele declarații după întâlnirea cu liderul PNL. 

UPDATE: ”Concluzia a fost că nu există o astfel de propunere care să fie luată în serios din partea Opoziției. Am văzut și analizat programul de guvernare. Vom da o șansă coaliției PSD-ALDE astăzi”, a spus Kelemen Hunor. 

”Oricine vrea să discute cu mine, ușa e deschisă” a spus Kelemen Hunor, întrebat fiind dacă, personal, Ludovic Orban, președintele PNL, l-a convins. 

Președintele UDMR a mai declarat: ”M-a sunat aseară, târziu, l-am resunat în această dimineață, am băut o cafea și cu asta, basta. N-am alte informații mai interesante.”

”Ca să mă convingi înainte de vot, trebuie să începi discuțiile cu săptămâni, cu luni înainte. Din acest punct de vedere lucrurile sunt complicate. Dar nu asta e important. A vrut să ne vedem, ne-am văzut” a mai spus președintele UDMR. 

[citeste si]

Ludovic Orban a declarat că reprezentanții PNL vor purta discuţii cu toate grupurile parlamentare şi cu parlamentari individual pentru a-i convinge să nu voteze învestirea Guvernului Dăncilă.

PNL va vota împotrivă, la vedere, a mai precizat liderul PNL. Mai mult, Ludovic Orban a făcut apel la parlamentarii care "mai au capul pe umeri şi mai au un pic de sensibilitate faţă de soarta României" să facă la fel.

UDMR încă nu a luat o decizie în ceea ce privește Guvernul Dăncilă, urmând să o ia după întâlnirea grupurilor parlamentare ale formațiunii politice, în urma audierilor din comisiile speciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel