Guvern Dăncilă II. Ludovic Orban, dezlănțuit la adresa miniștrilor

Ludovic Orban, liderul Opoziției, critică noii miniștri din Guvernul Dăncilă II. 

Președintele PNL susține că Mihai Fifor e ”papagalul zilei”. Ludovic Orban l-a jignit pe fostul ministru al Apărării, despre care a spus că stă ca un ”fazan jumulit, împușcat dar nu prea tare” lângă Liviu Dragnea, care i-ar fi dat o funcție care nu înseamnă nimic, după ce l-a înlăturat din MApN. 

Despre Ecaterina Andronescu, Ludovic Orban spune că ”în viață e bine să nu lingi acolo unde ai scuipat”. Totodată despre noul ministru al Tineretului și Sportului, Bogdan Constantin Matei, afirmă că a încercat să urce pe mai multe funcții, dar a luat fie 3,85, fie 1 din oficiu pentru că nu a reușit să răspundă la nicio întrebare. 

”Toți ăștia aduși de la coada vacii, fără niciun rost, nicio meserie, au îmbrățișat peste noapte doctrina comunistă ajutați de sovietici și au fost trimis la facultăți, să facă facultatea pe puncte, în șase luni, într-un an de zile își luau diploma” spune Ludovic Orban, la Antena 3. Despre Niculae Bădălău, afirmă că ”el a fost condamnat la un an pușcărie că a furat patru saci de făină” și că ar avea firme care încalcă legea: "Bădălău nu are treabă cu economia. Poate un pic cu agricultura. Bădălău e şi cercetat pentru evaziunea fiscală cu câteva firme din zona agriculturii". 

”Ăștia sunt niște oameni fără nicio credință, sunt în stare să se vândă pentru 3 lei, pentru o funcțișoară de nimic, de ce credeți că oameni precum Tudose sau Stănescu sau alții nu se revoltă până la capăt? Peste tot au oameni băgați” a spus Ludovic Orban în emisiunea ”Jocuri de Putere”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel