EXCLUSIV  Guvern - An PIERDUT pentru România. Teoria conspirației

Ministrul Rovana Plumb a fost întrebată la interviurile DC News despre guvernul tehnocrat care a blocat tot în ceea ce privește fondurile europene.

Întrebată dacă este de părere că tehnocrații au avut o misiune de la Bruxelles să blocheze fondurile europene, Rovana Plumb a zis: "Nu cred că au avut misiune de la Bruxelles pentru că știu cât de deschise sunt serviciile. Pur și simplu cred că a fost un dezinteres total. Tehnocrații au amânat, de fiecare dată, luarea deciziilor. Să nu uităm că au fost schimbări permanente la nivelul Ministerului Fondurilor Europene".

Rovana Plumb a spus că anul 2016 a fost un an ratat pentru România în ceea ce privește dezvoltarea ei pe sursă de finanțare din bani europeni.

"Primul ministru care a fost nu și-a asumat niciun fel de decizie în ceea ce privește demararea procedurilor de acreditare. De fiecare dată s-au decalat termenele și am ajuns să lucrăm la foc continuu. Dar nu contează acest lucru pentru că de aceea suntem în aceste poziții, adică pentru a putea recupera. Am spus-o și o mai spun și la fel spune și Comisia Europeană: 2016 a fost un an ratat pentru România în ceea ce privește dezvoltarea ei pe sursă de finanțare din bani europeni", a mai zis ministrul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel