EXCLUSIV  Gușă: UDMR a suferit o mare înfrângere

Cozmin Gușă spune că UDMR a suferit o mare înfrângere
Cozmin Gușă spune că UDMR a suferit o mare înfrângere

Analistul politic Bogdan Chirieac, jurnalistul Val Vâlcu și Cozmin Gușă au dezbătut temele politice ale momentului la emisiunea "Deferiţi mass-media" de la DC News. 

Cozmin Gușă a afirmat la „Deferiți mass-media” de la DC News, privind „colaborarea guvernamentală”, că „cel puțin până în toamnă, eu nu văd să fie mari zguduieli pentru că nici nu vor termina să-și pună oamenii pe funcții, iar proiectele vizate, mega proiectele, sunt mult mai mari și vor învinge orice poftă de ceartă.”

În continuare, Cozmin Gușă a atras atenția asupra faptului că „UDMR a suferit o mare înfrângere.”

„Deocamdată, să notăm faptul că UDMR-ul a suferit o mare înfrângere. Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, are parte de cel mai mic buget din istoria sportului românesc, în an olimpic. Asta ne arată că nici UDMR-ul nu mai e atât de puternic sau poate au stat pe burtă și au preferat să-și facă bugetele la Dezvoltare și la Mediu.”, a declarat Cozmin Gușă.

„Adevărata emblemă a guvernării lor este Eduard Novak de la Sport pe care l-au categorisit cu cel mai mic buget din istoria sportului românesc în an olimpic.”, a subliniat Cozmin Gușă la DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel