Gușă: Se zăresc cei trei viitori prezidențiabili! Dacă analizați, veți fi de acord cu mine

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a făcut, marți, o scurtă analiză, precizând că, prin ceața negocierilor pentru putere, „se zăresc trei prezidențiabili”.

„PRIN CEAȚA NEGOCIERILOR SUBTERANE PENTRU PUTERE SE ZĂRESC CEI TREI VIITORI PREZIDENȚIABILI: VASILE DÎNCU, RAREȘ BOGDAN ȘI DACIAN CIOLOȘ!”, și-a început astfel Cozmin Gușă mesajul publicat, marți dimineață, pe Facebook.

La PNL, LuCOVID și-ai săi fac eforturi pentru ca Rareș Bogdan să aibă puține de spus în structura noului guvern, chiar cu riscul de a pierde sprijinul organizațiilor nemulțumite din Ardeal, care nu sunt interesate de poziția de șef al CDep. Miza aici este nu doar supraviețuirea politică a lui LuCOVID , ci și viitoarea nominalizarea pentru prezidențiale a lui Orban, care cu imaginea praf și fără funcție nu va mai avea cum să se bată cu Rareș Bogdan, aflat în grațiile multor șefi de organizații și mereu aflat în lumina reflectoarelor.

La USR-PLUS, Barna se luptă și el pentru CDep. tot cu scopul de a-și asigura o viitoare candidatură, dar scopul lui Dacian Cioloș și a celor care-l susțin este diferit, și menit să-i asigure acestuia o poziție înaltă și de prestigiu în viitorul Guvern, numai bună ca trambulină în 2024. Din acest punct de vedere, LuCOVID are azi un aliat în Cioloș, ce nu dorește poziționări bune nici pentru Barna, și mai ales pentru Rareș Bogdan.

La PSD raționamentul este mai simplu, e limpede că Vasile Dîncu este azi singura opțiune serioasă și cu greutate ce poate emite pretenții de prezidențiabil atunci când, din 2021, și alți candidați se vor așeza la start. Dacă-i analizați lui Vasile  felul și frecvența comunicării publice, veți fi de acord cu mine”, a transmis Cozmin Gușă.

Suspans cu AUR

„Desigur, mai rămâne în suspans (dar nu pentru mult timp!) o candidatură din  partea AUR-ului, care, pentru ca să conteze alături de ceilalți pomeniți în titlu, ar trebui să aibă ceva din alura academicianului I.A. Pop”, a adăugat acesta.

„V-am prezentat și din alt unghi mizele luptei din aceste zile, rămâne să analizați și să-mi dați sau nu dreptate. Pân-atunci, următoarele zile vor începe la partide sub lozinca “HAI LA LUPTA CEA MARE!”, doar că puțini dintre ei vor ști pentru ce luptă!”, a conchis Cozmin Gușă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel