Gușă, primul mesaj după excluderea din PSD: Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat, după ședința CEx PSD, că membrii comitetului au luat decizia de a-l exclude pe Cozmin Gușă din partid.

„Am hotărât excluderea celor care au votat pentru învestirea Guvernului Orban. Tot la propunerea colegilor, în acest CEX s-a luat și votat excluderea Anei Birchall și Cozmin Gușă", a spus Viorica Dăncilă.

Marți seară, Cozmin Gușă a avut o intervenție telefonică la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Radu Tudor, „Punctul de întâlnire”. „Pe scurt, nici nu mă surprinde, dar nici nu schimbă nimic din strategia mea. Eu am anunțat de acum trei săptămâni când am intrat în PSD că am un proiect pe zece ani, așa, de la 50 la 60 de ani, să reușim să reformăm stânga, pentru că nu va fi foarte simplu. Mi-am dat seama că vor fi și asemenea nervozități”, a declarat Cozmin Gușă.

„Nu sunt deloc supărat, sunt chiar tonic, mă și distrez. Planul l-am făcut, sunt în grafic. Când m-am înscris în PSD, am spus că am scopul de a împiedica accederea lui Dan Barna în turul doi. Mă interesa ca nu USR să fie alternativa la alegerile din 2020, ci PSD”, a mai spus Cozmin Gușă.

„Știi cum e aia: dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau. Eu sunt mai înțelept decât ei și, dacă nu mă mai acceptă în calitatea de membru PSD, eu rămân simpatizant”, a spus Gușă.

„Nu mă surprinde, nu schimbă nimic. Din calitatea de simpatizant, nu schimb nimic și sunt foarte tonic în continuare”, a adăugat acesta.

„Dacă am spus că nu voi candida, nu candidez! Eu nu vreau nicio funcție”, a subliniat Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel