Gușă povestește cum a ajuns la 31 de ani șef peste greii din PSD

Facebook - Cozmin Gușă
Facebook - Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă a explicat cum a ajuns să fie șef în Partidul Social Democrat la începutul anilor 2000, în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

„Cum ați ajuns la 31 de ani șef peste greii PSD?”, a fost întrebat Gușă, în emisiunea de la Kanal D.

„Am ajuns și ca un fel de recompensă că l-am sprijinit pe Adrian Năstase în anul 2000 în campanie, Ion Iliescu nu era chiar foarte decis să-l nominalizeze ca prim-ministru pe Adrian Năstase, și eu îi deslușeam anumite lucruri și-l sprijineam. Apoi, el mi-a făcut o propunere, dar eu nu eram pregătit pentru asta, eu voiam să fac un trust de presă regional, să mă folosesc de relația cu Adrian Năstase cât se poate de legal să generăm un trust de presă regional, balcanic, nu de stat, ci privat”, a povestit Gușă.

„M-a aruncat în apă și a trebuit să înot singur”

„El a schimbat și mi-a spus că n-am voie să-l refuz, era cu 20 de ani mai mare decât mine, dar eram prieteni, și că trebuie să vin secretar general la partid. M-a impus, apoi m-a aruncat în apă și a trebuit să înot singur. Am avut mulți dușmani, primii, dar cu care m-am împrietenit apoi, au fost Octav Cozmâncă și Șerban Mihăilescu, ei au fost mai ușor de dovedit.

Alții care mi-au rămas pe tot parcursul activității mele în PSD au fost tripleta «de aur» Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu, Miron Mitrea, cu care am avut tot timpul relații foarte proaste. Sunt și cei trei care l-au împachetat practic pe Adrian Năstase și poate și din cauza lor, dar în primul rând din cauza mea, nu a ajuns președinte în 2004, în alt episod al relației noastre”, a mai spus consultantul politic.

Exemplu de conflict cu liderii PSD

Când vine vorba de relații conflictuale cu liderii PSD, acesta spune: „Am un exemplu cu Dan Ioan Popescu, într-o dimineață, în delegația permanentă. El m-a luat de puști așa, el e și un tip mai corpolent decât mine, eu am 1,80 m, el are 1,85 m. A vorbit foarte urât la adresa mea, crezând că o să pun capul în pământ. Urât mi-a zis, «băi, puștiulică», nu știu ce, că mă pune la punct. Atunci mi-am dat sacoul jos de pe mine, l-am pus în ședință pe spătar și i-am spus: «Te rog frumos, vino în curte să mă pui la punct». În momentul acela s-a făcut palid”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel