Gușă o spulberă pe Anisie. ”Ar fi putut să aibă bunul simț să NU ACCEPTE!”

Cozmin Gușă, analist politic, s-a aflat atăzi în direct la interviurile DC News unde a vorbit, printre altele, despre miniștrii din Guvernul Orban. 

Cozmin Gușă a explicat la DC News de ce politicieni competenți și cu rezultate nu se află în structura centrală, ministere cheie fiind conduse de doamne precum Violeta Alexandru sau Monica Anisie, la Ministerul Muncii, respectiv Ministerul Educației.  

”Doamnele acestea nu emit atâta autoritate, dar sunt foarte obediente. Li s-a dat funcții pe mână pentru ca cei care le țin lanțul, sfoara, ața, să aibă moșiile lor. Ele sunt cu numele acolo, ministrese. Sunt favoritele altora, nu le dau numele, dar asta e situația și atunci desigur că ăia le salvează de fiecare dată și într-un fel este și firesc pentru că prostiile ele le fac la comandă, în special Monica Anisie nu ar fi trebuit să ajungă vreodată ministru pentru că este total incompetentă. Ar fi putut să aibă măcar bunul simț să nu accepte. Nu are bunul simț pentru că asta e problema”, a declarat Cozmin Gușă în exclusivitate la DC News

VEZI MAI MULTE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel