Gușă, nou atac: Tolontan își bate joc. Acum îmi râde în nas!

Jurnaliştii de la GSP care au scris despre aşa-zisele abuzuri de la Federaţia de Judo sunt iresponsabili şi securişti, susţine preşedintele Federaţiei, Cozmin Guşă.

"Pentru felul în care nişte foşti jurnalişiti înţeleg să acţioneze îl pot califica din start ca iresponsaibili si securişti”, a precizat Gușă la Realitatea TV.

În sprijinul argumentaţie sale, Guşă invocă modul disproporţionat în care este tratată Federaţia de Judo. "Este atacată constant de Tolontan, iar oamenii trebuie să ştie că în ultimii doi ani, în ciuda marilor succese internaţionale ,Gazeta Sporturilor n-a scris un rând, în schimb s-a ocupat pe larg de mine, de fiul meu care studiază în străinătate, acum rămâne să il atace şi pe antrenorul japonez, saracu'. Este oarecum ironic, în urmă cu aproape 20 de ani, GSP urma să se închidă, pe când era deţinută de Ringier, iar eu i-am salvat, cumpârând-i pentru trustul lui Dan Voiculescu şi l-am salvat pe Tolontan, care fusese concediat de Adrian Sârbu, Acum Tolontan îmi râde în nas, de la nivelulu lui de securist. (...) Mă întreb dacă are vreo remuşcare pentru fostul patron de la Hexifarma, care s-a sinucis în urma articolelor publicate de Tolontan, sau pentru cei care au fost anchetaţi şi găsiţi nevinovaţi.""a mai afirmat Cozmin Guşă.

Scandalul a izbucnit după ce GSP a publicat un material în care Cătălina Rob Ditan, sportivă în vârstă de 18 ani, a povestit cum antrenorul Florin Bercean ar fi instaurat un "regim de teroare", precizând că antrenorul i-ar fi fracturat un deget de la piciorul Gianinei Andreica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel