Gușă: Acesta este jocul lui Iohannis. Dorește să instaleze o criză

Președintele Klaus iohannis a făcut mai multe declarații astăzi, la Palatul Cotroceni, legate de situația politică actuală.

Aceste declarații s-au referit atât la alegerile anticipate, cât și la alegerea primarilor în două tururi de scrutin, Iohannis nedorind să dezvăluie calea pe care Guvernul o va urma pentru a se ajunge la această situație.

Cozmin Gușă a comentat, la Realitatea Plus, aceste declarații ale președintelui:

”Dacă vorbim despre conținutul acestor declarații și despre argumentație, pot să spun că această argumentație este aberantă! Nu poți să citezi rezultatele altor alegeri sau rezultatele unor cercetări sociologice pentru ca să argumentezi alegeri anticipate atunci când nu este instalată o criză. Președintele Iohannis dorește să instaleze o criză, de ceva vreme, apropo de încăpățânarea cu care își urmărește acest deziderat al anticipatelor. Mai are până să-l ajungă pe Putin, ca să zic așa, chiar dacă-și dorește toată puterea”, a comentat Cozmin Gușă.

”Am mai spus, acesta este jocul său, să poată să controleze și Parlamentul, prin faptul că el controlează PNL, și, sigur, jocul de putere este total. Mai are până să-l ajungă pe Putin, pentru că, iată, acesta numai ce a strănutat puțin, azi dimineață, și, în decurs de câteva zeci de minute, Guvernul Mevedev a demisionat. Ce mai contează dacă argumentația este aberantă, atât timp cât noi așa trăim în epoca post adevăr”, a mai spus Cozmin Gușă. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28