Gușă îl laudă pe Antonescu pentru discursul în care a anunțat ruperea USL

Consultantul Cozmin Gușă a comentat marți seară discursul prin care președintele PNL Crin Antonescu a anunțat ruperea USL. „Un om scăpat de obligaţiile unui mariaj forţat, în care ştii că nevasta te înşeală”, l-a caracterizat Gușă pe Antonescu.

[caption id="attachment_429510" align="alignleft" width="310"] Foto; antena3.ro[/caption]

„Un Crin Antonescu relaxat şi vervant, este un Crin Antonescu scăpat de obligaţii, care nu mai trebuie să gireze nişte minciuni pe care oricum nu le mai suporta. Eu aşa văd evoluţia lui Antonescu din seara asta. Un om scăpat de obligaţiile unui mariaj forţat, în care ştii că nevasta te înşeală, ai dovedit-o, ai nişte copii prin bătătură şi ţi-e greu să renunţi la mariaj, dar până la urmă ai luat decizia: <Domne, copiii rămân cu mine, ai mei. Ai lui rămân cu el. Dar ne despărţim. Sunt mai liniştit, pot să mă exprim în final şi să pot spun lucrurilor pe nume, după ce mult timp am ezitat să fac asta>.

Aşa l-am văzut pe Antonescu în această seară. Şi cred că se deschide o pagină nouă în politica românească. E de bun augur. De acum înainte începe discuţia antrenantă în discuţia românească pentru alegerile din 2014. E evident că Antonescu nu se va deda la delaţiuni, dar este evident că va recurge la atacuri”, a comentat Cozmin Gușă, în emisiunea „Jocuri de putere”, de la Realitatea Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel