Gușă explică prezența premierului Ponta la bilanțul DNA

Consultantul politic Cozmin Gușă a explicat, într-o intervenție la Realitatea TV, motivul pentru care premierul Victor Ponta a fost prezent la bilanțul DNA, dar și cum se prezintă viitorul politic al prim-ministrului.  

Potrivit lui Cozmin Gușă, premierul Victor Ponta "a venit la bilanţul DNA pentru că nu a venit Traian Băsescu acolo, din dorinţa de a da un mesaj pentru unii din sală care l-ar mai crede. Bănuiesc că au fost multe zâmbete în colţul gurii legat de atitudinea atât de umilă a lui Ponta din dorinţa de a se prezenta mai curat decât este şi de a pupa acolo unde tot el a scuipat de atâtea ori".

Cât despre viitorul politic al premierului Ponta, consultantul politic are previziuni sumbre: "Ponta este, în acest moment, într-o postură foarte delicată, în ciuda baletului politic pe care îl face, el ştie că în pace şi cu zâmbetul pe buze mai are puţin timp de trăit politic în România. O să vină momentul bilanţului politic al guvernării dinaintea alegerilor europarlamentare care nu va fi ceva foarte evident, dar va încolţi în mintea românilor acea idee că de fapt Ponta face doar politică, şi nu guvernează în niciun fel. Apoi vine momentul finalului de an când dacă un preşedinte diferit de PSD ar ajunge în funcţie, ceea ce astăzi este cel mai probabil, conform simulărilor circumstanţiale pe care le-am făcut cu toţii, atunci anul 2015- 2016 nu-l vor mai prinde în poziţia de prim ministru şi nici vecinătatea sa politico-economică atât de liniştită cât e azi", a mai spus consultantul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel