EXCLUSIV  Gușă, enervat de Vlad Voiculescu: Ce să vorbesc eu despre el?! Vorbesc mai bine despre neamurile lui

Cozmin Gușă, despre Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății
Cozmin Gușă, despre Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății

Cozmin Gușă a vorbit, vineri, în platoul DC News TV, despre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Acest băiat... de care eu m-am abținut de fiecare dată să vorbesc, pentru că mi-am dat seama că bat pe cine nu trebuie... Atât de slab din punct de vedere intelectual mi s-a părut tot timpul Vlad Voiculescu și am renunțat. Ce să vorbesc eu despre Vlad Voiculescu?! Vorbesc mai bine despre neamurile lui, despre interesele din spate. Și, dacă vreți, asta merităm, pentru că nu ne-am revoltat niciodată atunci când au ajuns niște marionete în asemenea poziții de decizie”, a spus Cozmin Gușă, vineri, în platoul DC News TV. 

„De ce ajung marionete în poziții de decizie?!”, a continuat Gușă: „Pentru că cei care le manipulează sunt, de fapt, niște mediocrii. Iar un tip mediocru nu poate să manipuleze decât fix o marionetă. În jocurile de putere adevărate, când există premieri, președinți puternici, atunci există calitate și la nivelul miniștrilor și așa mai departe. Un șmecher, în sensul pozitiv al cuvântului, știe să coordoneze și un tip deștept, chiar dacă are interese diferite. Un mediocru nu știe. Și atunci are nevoie de o coadă de topor. De ce să ne enervăm pe Vlad Voiculescu, care a fost pus acolo pe un loc precis?!”

„Când am văzut de dimineață știrea cu incendiul, m-am trezit devreme, cred că am văzut-o printre primii, m-am luat cu mâinile de cap, gândindu-mă la toți amărâții care au fost privați de tratament în perioada aceasta, nu numai din motive de COVID. Adică, treburile stau atât de prost, încât nu mai merită să ne lamentăm”, a mai zis Gușă.

Amintim că, vineri, un incendiu a izbucnit la un pavilion al Spitalului „Matei Balş” din Capitală. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis un dosar penal in rem. Două linii telefonice sunt disponibile pentru aparţinătorii pacienţilor transferaţi: 021.2069398 şi 021.2648515. 

*acest articol reprezintă o opinie

"Deferiţi mass-media" la DC News. Chirieac, Vâlcu şi Guşă dezbat temele politice ale momentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel