Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Gușă, ENERVAT de smiorcăiala și nevinovăția lui Băsescu. ”Eu știu atât de multe.... Mi-e și ciudă că Udrea tace”

Sursă foto: Facebook (Traian Băsescu)
Sursă foto: Facebook (Traian Băsescu)

Vorbind despre Traian Băsescu, Cozmin Gușă s-a declarat ”scos din pepeni” de ”smiorcăiala” fostului președinte. 

”Este o situație complicată pentru România, situație în care s-a ajuns nu în ultimele mandate guvernamentale, ci s-a ajuns de mult timp, din timpul lui Băsescu, care nu a mâncat usturoi, nici gura nu îi miroase”, a spus Cozmin Gușă. 

”Știi cum e, ultimul care rămâne la masă achită nota, e bun de plată”, a spus Val Vâlcu. 

”E adevărat, mă enervează Băsescu cu smiorcăiala asta a lui, nevinovăția asta a lui pe care o poartă peste tot, e de o grețoșenie, să mă scuzați, eu care știu atât de multe. Apropo de Elena Udrea, mă uitam și la înjurăturile pe care le primește, din care 90% sunt destinate lui Băsescu. Asta tace, mi-e și ciudă pe ea și i-am spus acum vreo lună că o să sufere foarte tare din cauza asta, iar ăsta, fluturaș, își caută locuință. Se duce, se filmează cu presa, cum el își caută locuință, să fie cât mai ieftină, lângă metrou. A întrecut orice limită, din unghiul meu, Băsescu”, a afirmat Vâlcu. 

”Cred că cel mai ieftin e lângă metroul din Dubai”, a spus ironic Vâlcu.

”La banii lui nu are nicio problemă”, a completat Gușă. 

”La cât de bine e în Dubai”, a spus Vâlcu. 

”Vara e imposibil de stat în Dubai, dar poate să își ia la metrou în New York, adică nu e o problemă- sau la cel din Washington, că e mai elegant. Sau la metroul din Paris”, a spus Bogdan Chirieac. 

Gușă: ”Mă scoate din pepeni”

”Cosmine, ce te miră? Eu plâng alături de Băsescu de la ”înmormântarea” (politică n.r.) lui Stolojan”, a spus jurnalistul Val Vâlcu, amuzându-l pe partenerul său de platou, analistul politic Bogdan Chirieac.  

”Nu, nu! Nu mă miră. Eu mă las greu scos din pepeni, foarte puține lucruri mă scot din pepeni, dar scălâmbăiala asta a lui Băsescu pe la televiziuni, smiorcăială, pur și simplu, e așa o chestie care îl arată la adevărata valoare. Că ar fi putut să fie șmecher sau curajos, dar i-a păcălit pe toți că e curajos”, a spus Gușă.  

”Nu e prost ăla care plânge, e prost...”  

”Domnule, nu e prost ăla care plânge, e prost ăla care îi dă batista”, a afirmat Vâlcu în cadrul emisiunii ”Deferiți mass-media”.

”Da, zici bine, numai că lumea când îl vede, că așa sunt românii ăștia, se gândească că ”uite, săracul, este și bolnav”. Păi nu era pe moarte acum 3 săptămâni, când zicea lumea că se curăță? Mulți se pregăteau să se ducă la mormântul lui cu gânduri necurate, să mă scuzați. Și uite că a înviat”, a afirmat Gușă.  

”Dar nu e singurul caz, mai e un politician. Nu tocmai am vorbit de Stolojan, nu a înviat și Stolojan? Nu suntem în același film, dă-l încolo, să-i fie pensia ușoară”, a spus Vâlcu.  

Stolojan nu a murit și nici Băsescu nu l-a plâns

”Stolojan nu a fost mort niciodată, nu mă mai forțați acum să dezgrop morții că știu exact cum a fost cu Stolojan, am asistat, eram de față și cu așa-zisul plâns al lui Băsescu, că era să își scoată ochii fiindcă nu îi veneau lacrimile. S-a frecat la ochi de era să își scoată orbitele”, a mai zis Gușă.  

”Sunt tot felul de tehnici acum, bănuiesc, ca să plângă. Nu știu, lacrimi artificiale”, a spus Vâlcu.  

”Păi bine, trebuie să fii Florin Piersic ca să poți să plângi cu adevărat. Dar Florin e actor, îl iubim și știm cum plânge, dar la Băsescu nu am...”, a afirmat Gușă.  

”Domnule, a ținut, a avut public mai mult ca actorul, nu a avut 51% Florin Piersic din spectatori, niciodată, nici nu încap în sală”, a spus Vâlcu.  

Citește și articolul: RealitateaPlus: Traian Băsescu, internat cu AVC, în Franța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel