EXCLUSIV  Gușă: Elena Udrea, forțată să colaboreze cu FBI

Cozmin Gușă a declarat, într-un interviu acordat DC News, că tratamentul care i se aplică acum Elenei Udrea are legătură cu strategia FBI.

Cozmin Gușă susține că deține informația conform căreia Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica de FBI. Mai mult, jurnalistul a delcarat că ar putea avea aceeași soartă ca Alexandru Bittner. "Eu știu că da (n.r. a fost arestată de FBI). Asta este informația mea. Eu cred că ei știu foarte bine lecția asta de la un precursor al Elenei Udrea, pe numele său Alex Bittner, care trăiește în Dallas sub protecția FBI-ului de peste 10 ani. Adică cred că FBI-ul știe această lecție cu oameni care au fost în proximitatea puterii, cum a fost Bittner în proximitatea lui Năstase și s-au îndestulat cu informații și cred că se pot îndestula și de la Elena pentru că e mamă de copil foarte mic", a spus Gușă.

Mai mult, analistul susține că motivul încarcerării ei, în codițiile în care are un copil foarte mic, are legătură cu strategia FBI. "Tocmai ca să o forțeze pentru acest gen de colaborare cu FBI-ul, lecție știută de la Bittner", a mai spus jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel