EXCLUSIV  Guşă, dezvăluire la DC NEWS. Orban, "legături interpersonale" cu o FORȚĂ politică externă: Nu s-a vorbit mult despre asta

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Analistul politic Cozmin Guşă a indicat cu ce forţă politică externă are Ludovic Orban o legătură interpersonală extrem de puternică, legătură care îl ajută să rămână în scaunul de premier. 

"Orban stă bine pe cal, pentru că este o soluţie acceptată, atenţie, şi nu s-a vorbit prea mult de acest lucru, de Germania. Pe lângă relaţia lui Iohannis cu Germania şi partidul lui Merkel, Ludovic Orban a fost destul de iscusit încât să îşi creeze o relaţie interpersonală atât cu Angela Merkel, cât şi cu structura de putere a creştin-democraţilor din Germania.

Are şi el susţinătorii săi acolo. Dacă suntem de acord că PNL îşi trasează deciziile politice interne şi internaţionale doar funcţie de ce spun creştin-democraţii germani, Ludovic Orban stă bine. De aia este şi această nervozitate la şahul pe care l-au dat cei de la USR - PLUS pe mână franceză, avansându-l pe Dacian Cioloş ca posibil premier. Îl enervează pe Orban şi îl enervează, de asemenea, la o cotă destul de ridicată, pe Klaus Iohannis", a declarat Cozmin Guşă în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel