Gușă, dezamăgit de Ponta: Parcă şi-ar fi uitat menirea

cozmin_gusa_2013
cozmin_gusa_2013

Analistul politic Cozmin Guşă este dezamăgit de premierul Victor Ponta, "un om bine mobilat intelectual", întrucât liderul PSD ar trebui să performenze din punct de vedere guvernamental, nu să preia vreo "camarilă" a președintelui Traian Băsescu.

În cadrul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, Cozmin Guşă a susținut, luni seară, că premierul Victor Ponta nu este compatibil cu Traian Băsescu în niciun fel.

Întrebat dacă Victor Ponta a încercat să îl îmbuneze pe Traian Băsescu, Guşă a răspuns: "Nu. Victor Ponta nu e compatibil cu Traian Băsescu în niciun fel. Dezamăgirea mea din ultimele zile legată de Victor Ponta, care deocamdată nu e confirmată printr-o decizie, e cauzată de faptul că parcă şi-ar fi uitat menirea, el, un om bine mobilat intelectual, de 40 de ani, cu doi copii, foarte bun vorbitor de limbi străine. A venit ca să performenze din punct de vedere guvernamental, nu ca să preia vreo camarilă a lui Băsescu pentru protecţia personală, nu ca să facă un spectacol de putere care să îl scape dintr-o anumită problemă guvernamentală pe care o are. Vorbim de adevărate gripaje pe care economia românească le poate suferi", a susținut Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel