EXCLUSIV  Gușă, despre planul lui Barna: Am văzut deja câteva accente

„Deferiți mass-media” cu Gușă, Vâlcu și Chirieac
„Deferiți mass-media” cu Gușă, Vâlcu și Chirieac

Bogdan Chirieac, Val Vâlcu și Cozmin Gușă dezbat la „Deferiți mass-media” de la DCNewsTV cele mai tari subiecte de pe scena politică. 

Cozmin Gușă a spus, la „Deferiți mass-media” că ar trebui să ne așteptăm la o luptă internă între Dan Barna, la care s-au văzut deja „accente” și Cioloș, care „a stat în spatele lui Vlad Voiculescu” în ultima perioadă.

„Va începe în urma acestor derapaje și o puternică luptă internă. Am văzut deja accente la Dan Barna, la Cioloș n-am văzut decât că a stat în spatele lui Voiculescu.”, a spus Cozmin Gușă la DCNewsTV.

Cât despre Dan Barna, Gușă a amintit de posibilul său interes pentru prezidențiale, menționând totodată și că „a spus cu subiect și predicat că-și dorește președința USR PLUS la fuziune, când s-o ține Congresul de fuziune. Toți le-au mutat. USR-PLUS trebuia să-l aibă de mult, probabil l-au mutat tot în toamnă.”

După ce jurnalistul Val Vâlcu a spus că „dacă Dan Barna își dorește, asta nu înseamnă că și primește”, Cozmin Gușă a afirmat că „depinde cât de tare vor fi afectați Dan Barna și Cioloș.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel