Gușă, despre ce se va întâmpla cu Partidul Realitatea: ''Frica generează asemenea reacții''

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă a explicat ce se întâmplă mai departe cu Partidul Realitatea, care nu a primit aprobarea judecătorilor pentru înregistrare.

"Am analizat ce s-a întâmplat cu acea cerere a noastră pe care am făcut-o ca niște civili și am comparat partide care au primit aprobare după trei săptămâni, cum ar fi partidul domnului Dragomir, care nu a avut nicio problemă sau altele, oameni care sunt mai apropiați de sistem și nu seamănă deloc exemplul partidului lui Cioloș pentru că el a preferat să își facă alt partid. Cu acest partid, chiar dacă și l-ar fi înființat, România împreună, nu ar fi putut să candideze la europarlamentare pentru că trebuia înființat cu 7 luni mai devreme. Cioloș a preferat altă variantă pentru că nu a fost în termen. 

La noi, o Organizație Nonguvernamentală Anonimă, după știința mea, manevrată din umbră de către un baron PSD, nu îi spun numele, mi-a contestat pe de o parte, pe de altă parte, genuri de impulsuri precum Mălin Bot care face de râs mișcarea civică din România prin prostiile pe care le realizează împotriva unor persoane publice și prin agramatism și violență verbală, dar tot în stil să conteste Partidul Realitatea.

'Mergem înainte'


Așa s-a ajuns ca judecătorii, prin aceste evenimente de contestare sau de înfiorare, să nu dea drumul Partidului Realitatea deocamdată, care nu este un partid al Realității TV, este un partid al presei și al altor oameni. Nu încetăm demersurile aici, o să mergem înainte. Problema mea este că această frică de mass-media a celor din sistem generează asemenea reacții. Ce este mare lucru ca o televiziune să își facă un partid? Reprezentarea noastră publică este ceva ce nu se contestă. , a explicat Cozmin Gușă în emisiunea News Line, de la România TV.

Vezi și: Prezidențiale 2019. Gușă: Pe cine susține partidul Realitatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel