Gușă: Cum încearcă Ponta să acopere asumarea pe descentralizare

Analistul politic Cozmin Guşă susține că premierul Victor Ponta încearcă să acopere asumarea răspunderii pe proiectul descentralizării, pe care îl numește "legea baronizării României".

Analistul politic este de părere că scopul comisiei parlamentare de anchetă pentru "cazul Călăraşi" este acela de a acoperi asumarea răspunderii de către Guvern pentru proiectul descentralizării. "În condiţiile în care ţara este atât de prost guvernată, în condiţiile în care parlamentarii au găsit de cuviinţă să îngroape subiectul Roşia Montană, în condiţiile în care parlamentarii nu au găsit de cuviinţă să facă comisie de anchetă legate de ilegalităţile făcute în privatizarea CFR Marfă şi în eşecul privatizării CFR Marfă, ca să nu mă duc mai departe către Oltchim, a veni să faci acum o comisie de anchetă pentru o achiziţie privată, de la un privat, cu un credit luat în cele mai grele condiţii de fiica preşedintelui, ne arată cât de prost stăm la nivel administrativ şi cât de slabă este imaginea consultanţilor politici ai PSD-ului.

Au făcut acest fapt astăzi dintr-un singur motiv. Nu am vreun motiv să mă îndoiesc că acest anunţ legat de pământul lui Băsescu ar fi de altă natură decât de a acoperi această aberaţie pentru care şi-a asumat răspunderea astăzi Victor Ponta, respectiv legea descentralizării. E de fapt legea baronizării României. Această lege atât de importantă pe care Victor Ponta nu doreşte să o dezbată în Parlament şi care va marca destinul comunităţilor. În schimb se doreşte pierderea vremii în Parlament pentru a se discuta despre un credit", a declarat Cozmin Gușă, citat de realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel