EXCLUSIV  Gușă: Asta e cea mai mare PALMĂ încasată de Iohannis

Analistul politic Cozmin Gușă a vorbit în exclusivitate la DCNews despre sistemul de sănătate din România, în contextul pandemiei de COVID-19 și efectelor sale în România. 

Cozmin Gușă a subliniat la DC News modul în care autoritățile au gestionat pandemia de coronavirus și a dat exemplul municipiul Sibiu, oraș care a depășit de trei ori rata de infectare a municipiului București. 

”Din nefericire, un municipiu care trebuia să fie emblemă, pentru că este municipiul administrat chiar de la distanță de către președintele țării, este campionul negativ al infectărilor și al morților chiar în acest moment. Mă refer la Sibiu. Asta ne arată nouă cu totul altă perspectivă asupra lucrurilor pentru că dacă acolo în Sibiu, unde președintele țării ajunge săptămânal sau de două ori pe lună și fosta lui viceprimăriță este primar în funcție, este atât de tragic, atunci asta este practic cea mai mare palmă încasată de Klaus Iohannis care dorește să convingă că are soluții pentru administrarea mai bună a pandemiei. Sibiul este un contraexemplu care nu-l deservește pe Klaus Iohannis. Pe lângă faptul că autoritățile nu au făcut ceea ce trebuia să facă, aflăm de la Dan Barna, care, printr-un exces de sinceritate, a spus că autoritățile locale nu au putut să facă pentru că autoritățile de la centru i-au blocat. Mă gândesc că tot Iohannis i-a blocat să carantineze mai repede orașul care a ajuns la o rată de infectare de trei ori mai mare decât a Bucureștiului”, a declarat Cozmin Gușă în exclusivitate la DC News

VEZI MAI MULTE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel