Gușă arată de ce românii nu investesc încredere în DD, Hunor, Băsescu

Fondatorul Geopol, Cozmin Guşă, a comentat, luni, sondajul realizat în exclusivitate pentru Realitatea TV, privind încrederea oamenilor în politicieni, explicând și motivul pentru care personalități politice, precum Dan Diaconescu, Kelemen Hunor sau Traian Băsescu se află la polul de jos al sondajului. 

"Oamenii preferă să investească încredere în cei pe care i-ar considera responsabili direct. Dacă ne uităm cu atenţie, la polul de sus, există un pol al stabilităţii, reprezentat de Victor Ponta - Mugur Isărescu (premier - guvernator al Băncii Centrale), cu un Crin Antonescu talonându-i, dar neparticipând la acest joc electoral. La polul opus vedem personalităţi de genul Dan Diaconescu, Kelemen Hunor sau Traian Băsescu, care sunt percepuţi ca generatori de instabilitate, din pricina jocurilor personale din politică", a declarat Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

Analistul politic a comentat și imaginea românilor despre George Maior, șeful SRI. "Sociologii institutului Geopol, împreună cu mine, au decis să măsurăm simpatia asupra personalităţii lui George Maior în urma posibilităţii unei candidaturi a acestuia la prezidenţialele din 2014, dar şi în urma participării şi acordului tacit dat asupra clipului electoral al social-democraţilor. Şi iată că avem un rezultat negativ", a mai adăugat Guşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel