Guilherme, dat afară de Gigi Becali, după Dinamo-Steaua, scor 3-1

Guilherme nu va mai juca pentru roş-albaştri, a anunțat Gigi Becali, după umilința din meciul cu Dinamo.

Gigi Becali crede ca doar Steaua a jucat fotbal, iar victoria ii apartine exclusiv lui Mircea Rednic.

"Eu am vazut ca nu s-a jucat fotbal, ci doar la o singura poarta. I-a iesit lui Rednic. Numai Steaua a jucat fotbal. E adevarat ca a marcat Dinamo trei goluri, dar asa am vazut eu. Poate nu am vazut eu. Daca terenul e cum e, e ud, si se joaca la o singura poarta... Am avut ocazii prin Stanciu si Popa, in prima repriza. Daca era invers, juca Dinamo ce a jucat Steaua si chiar daca am fi castigat, era grav. De ce? Pentru ca nu aveam fotbal, nu aveam echipa. Mai bine prefer ce s-a intamplat acum, decat sa fi fost invers", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

[citeste si]

"Stii ce trebuia sa facem? Sa jucam la 0-0, cu portarul, cu Varela. Eu nu le gasesc scuze jucatorilor. Pentru ca o echipa mare sparge si apararea lui Dinamo din seara asta, dar nu pot sa zic mare catastrofa. Ce mare catastrofa? Steaua a jucat fotbal, Dinamo nu. O sa vina pauza asta in care o sa facem transferuri, pentru ca avem nevoie de transferuri", a mai spus Gigi Becali.

"Mirel Radoi trebuie sa ia masuri. Eu o sa iau o masura. Guilherme nu mai vreau sa-l vad pe teren. Sa-l trimita la juniori. Mintea lui nu e la fotbal. Mai bine joci fara fundas stanga", a incheiat Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel