Guilhem Moulin, consilier local București, francez cu ”apucături” de român

Scutaru Cristina / 04 noi 2019 / 07:42 Salveaza PDF Comentarii
Guilhem Moulin
Guilhem Moulin

Clotilde Armand nu este singurul francez consilier local USR din București. Guilhem Moulin de la Consiliul Local (CL) al Sectorului 4 este colegul ei.

”Francez am fost, român sunt încă!". Ar putea fi deviza consilierului local al Sectorului 4, Guilhem Moulin, care se pare că a îmbrățișat și năravurile dâmbovițene după ce s-a aciuat prin București. Conform cetateanul.net, Moulin lipsește de la ședințele de comisie, dar se pare că semnează în fals că a participat, pentru a încasa indemnizația întreagă de consilier local.

Ce s-a întâmplat la ultima ședință

 

Moulin este membru al Comisiei nr 6 pentru comerţ şi protecţia consumatorului, din cadrul CL Sector 4, calitate în care trebuie să participe la ședințe, unde se analizează proiectele de hotărâri ale consiliului local sau se decide asupra altor probleme trimise de consiliul local spre avizare. Consilierul USR mai lipsește de la aceste ședințe, iar uneori mai semnează și în fals că a participat, notează sursa citată.

Asta pentru a putea încasa indemnizația întreagă. Ce-i drept, nu e o sumă mare, dar chiar și așa probabil că Guilhem Moulin nu vrea să o piardă.

Așa s-a întâmplat și la ultima ședință, din data de 8 octombrie 2019, în care s-a discutat un proiect de hotărâre al CL Sector 4 privind modul de organizare și desfășurare a licitațiilor publice pentru închirierea spațiilor comerciale libere din piețele și complexele agroalimentare aflate în administrarea Sectorului 4.

Din cei cinci membri ai comisiei, singurul care a lipsit a fost Guilhem Moulin, după cum este consemnat în procesul-verbal al ședinței. Mai multe detalii aici.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28