Gușă: Marele regret al lui Dragnea, după propunerea lui Shhaideh

Consultantul politic Cozmin Gușă a comentat propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier, Sevil Shhaideh. 

"Din punct de vedere politic, Shhaideh îndeplinește toate criteriile europene - este femeie, are studii în străinătate, are experiență administrativă la vârf, nu are dosare de urmărire penală și aparține unei minorități religioase într-o Europă a toleranței", a declarat Cozmin Gușă, la Realitatea TV. 

Consultantul politic a atras atenția: ”Trebuie să ne gândim și la un caracter subiectiv care a fost atins. Dragnea are marele regret că nu s-a putut autopropune. În campanie a dorit să ne convingă că e capabil să fie prim-ministru. A înțeles că nu e momentul să arunce România în aer cu o autopropunere”. 

[citeste si]

Cozmin Gușă crede că UDMR ar fi avut o problemă în susținerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de premier. 

”Sevil Shhaideh este acea propunere despre care vorbeam că ar fi una dorită și de Iohannis. Trebuie apreciată dorința tuturor de a merge spre o concluzie clară. Sarcina unui prim-ministru desemnat va fi să arate o majoritate clară parlamentară. Din acest unghi, propunerea este corectă politic. Este răspunderea partidului care a câștigat alegerile și a președintelui care desemnează ca să ne ofere condițiile unui sfârșit de an către pace și să ne ofere șansa să ne consolidăm din punct de vedere politic”, a concluzionat Cozmin Gușă, completând că ”propunerea este concordant europeană, politically-correct și, chiar dacă deranjează pe anumite persoane, arată maturitate. Este foarte important ca și partidele să arate maturitate”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel